Raambelettering te Aarschot

Als u een eigen winkel heeft, moeten bepaalde boodschappen natuurlijk goed te zien zijn. Wilt u uw openingstijden op het raam laten bevestigen, of aan iedereen laten weten dat u totale leegverkoop houdt? Laat dan door ons uw raam beletteren. De grote uitgesneden letters zorgen ervoor dat uw boodschap al vanaf een flinke afstand goed te zien is. We gebruiken hierbij uiteraard het beste materiaal, zodat uw raambelettering lang meegaat en volledig past bij wat u wilt uitstralen.

<h2>Volledig in uw eigen stijl</h2>
Op de foto hierboven ziet u een voorbeeld van raambelettering. Deze hebben wij uitgevoerd voor de bank Crelan. Omdat u als bedrijf vaak al een specifieke huisstijl hebt, is het voor ons belangrijk raambelettering te leveren die hier precies mee overeenkomt. Er wordt dan extra gelet op onder andere de benodigde kleurwaardes. Ook als het gaat om materiaal zijn er voor ons verschillende opties. In dit geval werd bijvoorbeeld gekozen om de band uit reeds gekleurde folie van 3M te laten bestaan. Deze folie is 7 á 8 jaar kleurvast, en gaat dus lang mee. Het logo wordt geprint en tevens voorzien van een UV beschermlaag. Zo heeft ook het wisselende Nederlandse weer geen invloed op de kwaliteit van uw raambelettering.

Uw raam beletteren is iets waarvoor wij altijd in te schakelen zijn. Vertel ons uw specifieke wensen en wij gaan voor u aan de slag.

← VorigeVolgende →