Textiel stickers

Textiel stickers zijn een goedkoop alternatief voor textielbedrukking. Ze hechten op alle soorten kleding en kunnen onder andere worden gebruikt als naambordje op school, of om grotere groepen per kleursticker onder te verdelen. Daarnaast zijn textiel stickers zeer geschikt als promotiemateriaal. U kunt textiel stickers met ieder logo, in elke kleur en vorm laten bedrukken. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Meer stickers

Naast textiel stickers kunt u bij Design Company ook vynil- en papierstickers, muur stickers en autostickers laten bedrukken en bestellen. Ook voor deze stickers geldt: de mogelijkheden voor vorm en kleur zijn eindeloos! Klik voor meer informatie over de verschillende soorten stickers op de bovenstaande link. Daarnaast kunt u voor vragen altijd contact opnemen met ons!

Contact met Design Company

Voor meer informatie over textiel stickers of de overige soorten stickers kunt u contact opnemen met ons. Ook als u een offerte wilt opvragen kunt u ons contacteren. We zijn te bereiken op de telefoonnummers: 016 53 89 58 en 0474 59 43 01! Op de contactpagina kunt u ook het contactformulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!

← VorigeVolgende →