We zien tegenwoordig steeds meer dat facturen, bestellingen, uitnodigingen en andere post via e-mail wordt verstuurd. Natuurlijk zitten er voordelen aan digitale post versturen en ontvangen, maar de kans is ook groot dat je mail ergens tussen vele anderen verdwijnt, en dat je boodschap niet langer opvalt. Wil je graag dat jouw post met aandacht gelezen wordt, en goed uitstraalt wat je bedrijf doet en waar je voor staat? Kies dan voor gepersonaliseerde, papieren post! Design Company kan bijvoorbeeld enveloppen, briefpapier en visitekaartjes bedrukken met jouw logo of tekst, waardoor je niet langer bang hoeft te zijn dat je niet genoeg opvalt of dat je boodschap verloren gaat.

papieren-post

Het voordeel van papieren post

Wanneer je papieren post verstuurt naar je klanten, relaties of naar andere bedrijven, geef je hen direct iets om letterlijk vast te houden. Uit de envelop met jouw logo erop, halen ze een brief waarop duidelijk jouw huisstijl weer naar voren komt. Helder en professioneel. Het verzenden van papieren post biedt één groot voordeel ten opzichte van digitale post: je valt direct op en het risico dat je ongezien ‘tussen de anderen’ verdwijnt is zeer klein.

Ideaal voor bedrijven, verenigingen en organisaties

Een passende huisstijl is onmisbaar voor ieder bedrijf, maar bijvoorbeeld ook voor verenigingen of clubs! Zeker als je een duidelijke boodschap hebt waarvan het essentieel is dat deze goed overkomt. Stel, je bent politiek actief en je komt met jouw vereniging of organisatie op voor de belangen van de medemens. Je wil een brief naar de gemeente sturen over een bepaalde regeling die écht veranderd moet worden. Dan wil je toch professioneel overkomen, en laten zien dat je weet waar je mee bezig bent? Een professionele huisstijl, die gedrukt wordt op bijvoorbeeld je briefpapier en enveloppen, kan hierbij zeker helpen. Ook als je nog geen huisstijl of ontwerp hebt, kan Design Company jou bijstaan. Hulp of advies nodig? Neem gerust even contact met ons op.